Week 2022-47

Speech! Moet je wel eens een toespraak houden? Bijvoorbeeld op je werk, of bij de vereniging waar je lid bent of voor familie, misschien?

Deze week mocht ik er drie houden (en dat vind ik best veel🙈). Nu heb ik ook nog het manco dat ik altijd origineel wil zijn, dus dat kost best wat moeite.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Afgelopen maandag vierden we het hoogste punt van de nieuwbouw van het nieuwe sportcomplex De Zanderij. Wat een indrukwekkend groot gebouw wordt het en ook fijn dat het (bijna) energieneutraal wordt! Dit was trouwens toespraak #1.

✅ Afscheid nemen is eigenlijk nooit leuk. Vind ik dan. Dinsdag nam onze burgemeester afscheid, na twee jaar waarnemer geweest te zijn. Ik heb fijn samengewerkt met Dorine en ik vond het een eer dat ik wat woorden mocht zeggen, namens het college. Dit was toespraak #2.

✅ Vanmiddag was er een feestje in Proeverij De Ontmoeting. Ondernemer Daniëlle Terpstra OndernemerBestuurder heeft dit topinitiatief overgenomen en hierdoor blijf er een plek waar mensen met een beperking (hebben we die niet allemaal?) kunnen werken. Ik ben zeer trots dat deze plek in ons dorp zit! En dat was toespraak #3.

❓ Als je nog meer over het wethouderschap wil weten of je hebt een vraag aan me, laat het dan weten. Ik beantwoord ze, als ik kan, graag☺️

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.