Bedrijfsbezoek Melkveehouderij De Grote Koekoek

Op dinsdagavond 12 juli is er om 20.00 uur een bedrijfsbezoek bij Eefje en Eric Meihuizen

We nodigen u van harte uit voor een bedrijfsbezoek op dinsdagavond 12 juli bij het melkveebedrijf van Eefje en Eric Meihuizen, Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg 68 in Leuvenum. Aanvang 20.00 uur.

De datum is enige tijd geleden al gepland, toen wisten we niet dat het onderwerp stikstof zo actueel zou zijn. Het bedrijf van Eefje en Eric ligt midden Natura2000 gebied en wordt daardoor extra hard geraakt door de overheidsplannen. Bestuur en fractie delen de zorgen die de agrariërs in onze gemeente doormaken. Het is daarom goed kennis te nemen van de praktijk van het agrarisch bedrijf en met elkaar daarover in gesprek te gaan.

Al generaties lang wordt op de Grote Koekoek door de familie Kuyt-Meihuizen rekening gehouden met de natuur en is de bedrijfsvoering daarop aangepast. Afgelopen jaar hebben Eefje en Eric een zelfbedieningswinkel met melktap toegevoegd aan de bedrijfsactiviteiten.

Met trots willen ze hun bedrijf aan u laten zien en gaan ook graag het gesprek aan over de landbouw in een natuurlijke omgeving. Er zijn zorgen over de toekomst van de landbouw, maar er zijn ook kansen en die willen ze graag met u delen.

In verband met de organisatie stellen we het op prijs dat u ons laat weten wanneer u meegaat op dit zeer interessante bedrijfsbezoek, stuur daarvoor een email naar info@cdaermelo.nl.
Wilt u meerijden, dat kan, zet het in de email er even bij.

Als voorproefje onderstaand filmpje waarin Eefje kort iets uitlegt over hun bedrijf dat u op 12 juli met eigen ogen kunt zien. 

Met vriendelijke groeten,
Fractie en Bestuur CDA Ermelo

P.S. Neem een glazen fles mee, dan kunt u de melktap uitproberen.

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.