CDA Ermelo fleurt ouderen en gemeenteraad op tijdens Valentijnsdag

Het CDA Ermelo heeft op Valentijnsdag 250 rozen weggegeven aan Ermelose ouderen. Sinds enkele jaren heeft de partij deze traditie in het leven geroepen om aan de ouderen te laten weten hoe waardevol zij zijn voor de samenleving.

Verschillende locaties
De fractie ging samen met vrijwilligers van CDA Ermelo langs bij verschillende locaties in Ermelo. Zo werden onder andere De Luwte, het Kroondomein, de Herbergier, de Arcade, de IJsvogel en de Baanveger bezocht.

‘Lach elke dag’
CDA Ermelo raadslid Marjan van Noort over de actie: “Prachtig om te zien dat zo’n klein gebaar een glimlach op zoveel gezichten tovert. Aandacht geven en mensen écht zien doet ertoe, voor alle leeftijden”. Van Noort heeft ook nog een leuke anekdote: “De gouden tip voor ouder worden kwam van Nico, die we tegenkwamen bij het uitdelen: “lach elke dag, ook al is het met kiespijn”.”

Gemeenteraad
De CDA fractieleden deelden ‘s avonds rozen uit aan hun medegemeenteraadsleden tijdens de gemeenteraadsvergadering in het Huis van Ermelo.

Omzie naar elkaar
Het CDA Ermelo geeft aan dat hoewel de traditie voor veel leuke en hartverwarmende reacties zorgt, omzien naar elkaar natuurlijk elke dag kan en nodig is.

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.