Landelijk CDA voorzitter bezoekt Ermelo

Het CDA Ermelo is een lokale partij met binding op provinciaal en landelijk niveau. 

Deze week was Hans Huibers, landelijk voorzitter van het CDA, in Ermelo op bezoek. Met meer dan 25 leden en oud-leden heeft hij een gesprek gevoerd over de toekomst van het CDA. Aan de orde kwamen o.a. de standpunten van het CDA, de mensen die namens het CDA in de Kamer of in de regering zitten en de ontwikkeling van het CDA als vereniging.

Daarnaast kregen onze (oud-)leden de gelegenheid om hun vragen te stellen en zorgen te uiten over de landelijke koers. Vanzelfsprekend is ook het landbouwbeleid uitgebreid aan de orde gekomen.

Uitgesproken is dat het CDA zich van onderaf wil blijven organiseren, met een worteling in de brede samenleving. Iedereen die tijdens de bijeenkomst aanwezig was heeft in woorden iets meegegeven aan Hans. Het was goed om met elkaar op deze wijze het gesprek aan te gaan over de visie van het CDA en de verantwoordelijkheden die we willen nemen voor het bestuur van land, provincie en gemeente.
 
Na afloop hebben fractielid Jander de Blauw en Hans Huibers teruggeblikt op de avond waarvan bijgaand filmpje is gemaakt.

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.