Ad de Kort

#2

Bart Willemsen

Ons team / Ad de Kort

“Het gaat in de politiek niet alleen om luisteren en nagaan wat mogelijk is. Het is ook de kunst om mogelijk te maken wat nódig is in en voor de samenleving.”

Mijn doelen

Kunst en cultuur geven kleur aan de samenleving
Ondernemers verdienen de ruimte

Ik ben Ad de Kort. Woon al ruim 30 jaar met veel plezier in Ermelo. Ik ben aan dit mooie dorp verknocht en op verschillende fronten als vrijwilliger actief.

Vanaf 2018 lid van de fractie en wil graag nog meer uit het raadlidmaatschap halen voor de inwoners, de bedrijven en organisaties.

CDA Ermelo is bij uitstek de partij die inwoners van Ermelo in hun gezin, hun omgeving, in sport en cultuur, in werken en ondernemen, tot hun recht wil laten komen. Ik vind het belangrijk dat inwoners en ondernemers mogelijkheden hebben om bij te dragen aan onze Ermelose samenleving. Omzien naar elkaar als medemensen is een heel belangrijk uitgangpunt, maar ook omdat het CDA Ermelo pal staat voor het samen bouwen aan een duurzame en perspectiefrijke toekomst.

De kern voor mij is dat we als gemeente een dienstbare rol hebben naar de samenleving, waarin de (sociale) binding sterk is in een open bestuurscultuur en financieel gezonde gemeente. Met beide benen op de grond, midden in de samenleving, in contact met de inwoners om zo Ermelo mooier te maken.

Mijn drijfveer is om te doen vanuit het christelijk geïnspireerd gedachtengoed met de 4 kernwaarden:

 • publieke gerechtigheid
 • medeverantwoordelijkheid
 • solidariteit
 • rentmeesterschap.

In de media

Titel

“Quote”

Gemeente Ermelo Gemeente Ermelo
Gemeente Ermelo Gemeente Ermelo

Er is meer dan politiek

Heeft u een vraag voor mij?

  Volgende kandidaat

  #3

  Jander de Blauw

  Jander de Blauw