#3

Jander de Blauw

Ons team / Jander de Blauw

“Ermelo moet een aantrekkelijk dorp voor jongeren blijven!”

Mijn doelen

Nu bouwen voor de toekomst

Mijn naam is Jander de Blauw en ik ben 24 jaar ‘oud’. Je zou kunnen zeggen dat ik een geboren Ermeloër ben, aangezien ik al mijn hele leven in dit mooie dorp woon. Ik heb altijd bij mijn ouders gewoond samen met mijn tweelingzusje, om vervolgens via de woningstichting in aanmerking te komen voor een eigen woning. 

In het dagelijks leven geef ik les aan groep 7 op een basisschool in Putten. Een prachtig mooi beroep, waarbij vooral de interactie die je als leerkracht hebt met de kinderen onbetaalbaar is. Als leerkracht probeer je het leven van de kinderen een stukje mooier te maken.

Laat dat nou net ook het bruggetje zijn naar mijn politieke betrokkenheid en interesse. Want als raadslid wil ik er aan bijdragen dat ook Ermelo een stukje mooier wordt!

Een concreet punt wat ik wil bereiken is dat er wat betreft (jongeren)huisvesting wordt gedacht in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Hierbij gaat het wat mij betreft om creatieve oplossingen en een open houding ten aanzien van initiatieven vanuit de samenleving.

Ook wil ik er aan bijdragen dat er politiek bedreven wordt vanuit de inhoud. Het gaat om luisteren naar elkaar, een open houding en durven om ook jezelf te laten overtuigen door de ander op basis van sterke argumenten.

Het voelt voor mij als een hele eer en een prachtige kans om mij hier als jongere voor in te mogen zetten!


In de media

Titel

“Quote”

Gemeente Ermelo Gemeente Ermelo
Gemeente Ermelo Gemeente Ermelo

Er is meer dan politiek

Heeft u een vraag voor mij?

    Volgende kandidaat

    #4

    Cor Louwerse

    Cor Louwerse