#5

Sarojini Ramasray

Ons team / Sarojini Ramasray

“Waar een wil is, is een weg!”

Mijn doelen

List item

Ik ben Sarojini Ramasray. Ik ben opgegroeid in Ermelo en werd 27 jaar geleden geboren in Harderwijk. Wat een heerlijk dorp is Ermelo met veel voorzieningen die je als jongere kunt waarderen en ik woon er dan ook met veel plezier. 

In het dagelijks leven ben ik als Persoonlijk Begeleider werkzaam in de gehandicaptenzorg,  

waar ik ernstig meervoudig beperkte ouderen verzorg, begeleid en help om sterker in het leven te staan. Het is mooi en dankbaar werk en ik haal er veel voldoening uit!

Daarnaast ben ik als voorzitter van de Ermelose Jongerenraad maatschappelijk betrokken. 

Het is belangrijk om oog te hebben voor de naasten en vanuit deze visie wil ik een steentje bijdragen aan de Ermelose samenleving. Als jongere en zorgprofessional liggen mijn interesses bij de gezondheidszorg, welzijn en cultuur. 

Het CDA Ermelo spreekt mij aan als echte partij van de samenleving waar jongeren meer dan welkom zijn en ook echt de ruimte krijgen en meetellen. Belangrijke waarden van onze partij (rechtvaardigheid, eerlijkheid, respect) heb ik van huis uit meegekregen. Ik voel mij dan ook thuis bij het CDA Ermelo en wil graag de komende vier jaar in de gemeenteraad ons dorp nog mooier helpen maken dan het nu al is, met – zeker en vast – meer betaalbare woningen voor jongeren! 


In de media

Titel

“Quote”

Gemeente Ermelo Gemeente Ermelo
Gemeente Ermelo Gemeente Ermelo

Er is meer dan politiek

Heeft u een vraag voor mij?

    Volgende kandidaat

    #6

    Nero de Boer

    Nero de Boer