Ons team / Stoffel Verploeg, Carola Wijmans-Top en Hilda Kievit-Dijkstra

“Zoek de verbinding, zo maken wij samen Ermelo mooier voor de ander!”

Mijn doelen

#8

Stoffel Verploeg

Mijn naam is Stoffel Willem Verploeg, 36 jaar geleden geboren in Alphen a/d Rijn en op mijn 4e jaar ben ik naar Ermelo verhuisd. Ik ben getrouwd met Elize (36) en wij hebben samen twee zonen en één dochter gekregen. Dylan (12), Luca(11), Esmée (9). Na mijn studie Information Engineering aan de Hogeschool van Utrecht ben ik al vrij snel een eigen Webbureau gestart. We verzorgen websites voor bedrijven van groot tot klein.

In het dagelijks leven hou ik mij dus bezig met de mogelijkheden van het online communiceren. Dit is niet alleen de kern van mijn werk maar ik zie dit ook als kern van een samenleving: communicatie, in gesprek zijn en blijven met elkaar. Maar misschien nog wel belangrijker het luisteren naar de ander. Zoek niet naar de verschillen maar zoek de verbinding in wat je met de ander gemeen hebt. Met kennis van deze overeenkomsten kunnen verschillen binnen veel onderwerpen kleiner worden gemaakt.

In Ermelo zou ik mij ook graag willen inzetten in de verbinding wanneer het gaat over: hoe kom ik veilig van a naar b. Hoe zorgen we er voor dat de wegen rondom scholen veilig zijn voor onze kinderen? Hoe zorgen we ervoor dat we zonder omwegen en met zo min mogelijk last voor een ander op onze bestemming aan komen, daar zou ik mij graag voor willen inzetten.


Er is meer dan politiek

#9

Carola Wijmans-Top

Ik ben Carola Wijmans-Top, 37 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Ermelo. Voor mijn studie Kunsten, Cultuur en Media heb ik een aantal jaren in Groningen gewoond, maar inmiddels woon ik alweer vele jaren in Ermelo, samen met mijn man en twee kinderen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als online marketeer bij De Witte Raaf in Ermelo. Ik heb daarnaast een grote passie voor kunst en cultuur en dan met name voor muziek. Sinds mijn elfde ben ik actief als dwarsfluitiste in diverse bezettingen en tegenwoordig ook mede-organisator van onder andere het Dwaallicht Festival en Kunst en Muziek in de Tuinen.

Als je iets leert als muzikant, dan is het wel dat je de mooiste muziek niet alleen maakt, maar samen. En dat hoop ik in Ermelo ook te kunnen bereiken. Want nadenken over wat er anders moet is stap 1, maar bedenken hóe het anders kan en daar zelf je steentje aan bijdragen is stap 2. Ik ben ontzettend blij dat ik dat stapje extra mag zetten en dat we samen aan een nóg mooier Ermelo kunnen gaan werken.

“Een samenleving waarin mensen meer voor elkaar willen doen dan alleen maar samen leven, dat klinkt mij als muziek in de oren.”

Mijn doelen


Er is meer dan politiek

“Ik wil dat de gemeente veel meer “zorgt dat…”, waardoor de eigen regie van de burger sterker en daardoor de kwaliteit van leven beter wordt.”

Mijn doelen

#10

Hilda Kievit-Dijkstra

Ik ben Hilda Kievit, 50 jaar. In 2016 ben ik vanuit Groningen in Ermelo komen wonen en met Martin getrouwd. Sinds mei 2017 wonen wij in Telgt met onze hond. Mijn dochter is 24 jaar, net afgestudeerd en woont samen in Utrecht.

Ik werk voor Amerpoort in Almere Poort, als teamleider in een particulier wooninitiatief waar 26 mensen met een verstandelijke beperking wonen. Hun ouders hebben de woonvorm opgezet en aan Amerpoort gevraagd om de bewoners te ondersteunen in hun dagelijks leven. Met mijn team van begeleiders werken we samen met ouders en verwanten, zodat de bewoner zoveel mogelijk eigen regie over zijn leven heeft. Ik voel me verbonden met de vier grondbeginselen van het CDA en wil van daaruit denken en doen en zorgen dat iedereen in de samenleving kan meedoen. Mijn interesses zijn zorg, welzijn, mantelzorg en vrijwilligerswerk. Sociaal domein en sociale samenhang dus.


Er is meer dan politiek

Bekijk

#1 – #34

Alle kandidaten

Ons Team