Sarath Hamstra lijsttrekker verkiezingen 2022

Na een voordracht door het bestuur van het CDA Ermelo is op dinsdag 22 juni 2021 huidig fractievoorzitter Sarath Hamstra (34) door de leden bij acclamatie gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Hamstra mocht in 2018 ook de kar trekken tijdens de verkiezingen waar het CDA Ermelo 6 zetels behaalde.

Interim-voorzitter Hilda Kievit over de keuze: “Na de verkiezingen in 2018 belandde het CDA Ermelo voor de eerste keer in de oppositie. Er is veel gebeurd de afgelopen jaren, in Ermelo en binnen onze partij. Sarath heeft een hart voor en een visie op het dorp. Hij is fractievoorzitter geweest in de coalitie en oppositie en weet daardoor het belang van verbinden en samenwerken. Zijn energie en enthousiasme werken aanstekelijk en daarom dragen wij hem vol vertrouwen voor”.

Sarath Hamstra over de voordracht: “Ik voel me enorm vereerd dat ik gekozen ben als lijsttrekker. Het is een roerige periode en het is belangrijk om samen met elkaar het vertrouwen te herstellen. Politiek moet dienstbaar zijn aan de samenleving en dat kan alleen vanuit vertrouwen. Alleen op die manier kunnen we de grote uitdagingen aan, waaronder het bouwen van woningen voor onze inwoners, zorg blijven bieden aan hen die het nodig hebben en de financiën zo snel mogelijk op orde krijgen. Er is een hoop werk aan de winkel en kunnen het alleen aan als de politiek, vanuit die dienstbaarheid samenwerkt”.

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.