Week 2022-23

Ik wil jullie graag even meenemen met mijn eerste week als wethouder. Niet omdat ik mezelf nou zo belangrijk vind, maar omdat ik vanuit mijn nieuwe rol op de meest fantastische plekken kom en mooie mensen mag ontmoeten. Mensen die onze samenleving zo mooi en de moeite waard maken!

Komt-ie:

✅ Ik mocht de medailles omhangen bij de Ermelose deelnemers van de Roparun. Mensen die zich hebben ingezet voor anderen, met als doel: “Leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven”. Echt top!

✅ De algemene ledenvergadering van de VVV en het centrummanagement. Wat hebben ze veel gedaan in 2021 en wat bruiste Ermelo!

✅ De maatschappelijke stagemarkt bij Groevenbeek. De keuze is reuze tussen al die mooie organisaties en verenigingen uit Ermelo en Putten. Je zou er keuzestress van krijgen.

✅ Als college wonnen wij de bokkingrace (een bootrace met Botters, van Harderwijk naar Zeewolde) van onze buurgemeente en ik mocht de prijs in ontvangst nemen. Zeer goed georganiseerd door onze buurgemeente Harderwijk.

✅ Inloopwinkel de Oase bestond 12,5 jaar. Wat een prachtige club mensen die oog hebben voor anderen en de koffie staat altijd klaar (inclusief praatje en/of een luisterend oor).

✅ Familiedag op DVS waar ik samen met mijn neefje aan mee heb gedaan❤️

Wat een mooie eerste week was het. Als jullie het leuk vinden, zal ik vaker delen hoe mijn week was.

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.