Week 2022-24

Goedemorgen allemaal! Ik hoop dat het goed met jullie gaat. De afgelopen week is er weer veel gebeurd en het is altijd goed om te delen. Komt-ie:

✅ Het is definitief. De onderwerpen waar ik me mee bezig mag houden als wethouder, zijn: Sociaal Domein, Sport, Arbeidsmarkt en Werkgelegenheid, Voortgezet onderwijs en accomodaties, Communicatie, Organisatieontwikkeling en een deel handhaving. Ik hoef me niet te vervelen😉

✅ Als college hebben we gekeken hoe we onze plannen uit het coalitieakkoord gaan bereiken. Hier komt een collegeprogramma voor.

✅ Woensdag was mijn eerste raadsvergadering als wethouder. En wat een onderwerpen: onder andere de nieuwbouw en renovatie van Groevenbeek. Een mooie school met op dit moment 2.700 leerlingen. Die verdienen goede lokalen (ze zitten nu voor een deel nog in noodlokalen) en daar hebben we het over gehad. Daarnaast zag ik een gemeenteraad die bereid was om samen te werken en hierbij complimenten voor in het bijzonder Progressief Ermelo.VVD ErmeloSGP Ermelo en Han Wilhelm👍🏾

✅ Ken je Fête de la Musique? Een prachtig muziek evenement van onze mooie gemeente, en die mocht ik gisteren openen, samen met Dick van Leeuwen. Ik heb ervoor gekozen om een Spoken Word voor te dragen en dat was erg tof om te doen. Ga je vandaag ook nog even?

Dit was hem weer! Ik wens jullie een goed en zonnig weekend toe🌞

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.