Week 2022-26

Mijn leven bestaat heus niet alleen uit politiek hoor. Wees gerust! Vorig weekend had ik bijvoorbeeld mijn vrijgezellenfeest en we zijn volop in de voorbereiding voor onze bruiloft.

Toch vind ik het leuk om jullie een inkijkje te geven in wat een wethouder doet. Daarom ook nu weer een terugblik op afgelopen week. Komt-ie:

✅ Dinsdag en woensdag was het college in Volendam. Daar was het congres van de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten). Ik heb daar veel leuke wethouders ontmoet, ben veel bekenden tegengekomen en heb inspiratie opgedaan die we in Ermelo kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld over wat we kunnen leren van de toeslagenaffaire.

✅ Woensdag was er weer een raadsvergadering en Jander van onze fractie mocht daar voor het eerst het woord doen. Top om zulke jonge mensen (25 jaar) in de raad te hebben!

✅ Donderdag mocht ik langs bij de familie Bredemeijer, die 50(!) jaar was getrouwd. Prachtig hoe gelukkig zij met elkaar zijn en ze hebben mij wijze lessen meegegeven voor ons aanstaande huwelijk❤️

✅ Weet je wat een BOA doet? Misschien denk je dat ze je er alleen op wijzen dat je niet mag fietsen door het dorp, maar ze doen echt nog veel meer. Vrijdag mocht ik met hen mee. Heel veel respect voor deze mannen en vrouwen👏🏾

✅ Het Steenkamp Instituut is het opleidingscentrum voor CDA’ers uit heel Nederland. Vandaag mocht ik in Nijkerk een training geven en dat was tof om te doen!

En nu…weekend! Geniet ervan lieve mensen☀️

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.