Week 2022-28

Tjonge jonge, wat gaan de weken snel! Ik ben nu 6 weken wethouder en één van de belangrijkste dingen is om de tijd goed te plannen. Ik zou met gemak 50 uur kunnen vol plannen met afspraken, maar je hebt ook tijd nodig om goed te blijven nadenken en om visie te ontwikkelen.

Hierbij een klein overzicht van afgelopen week. Komt-ie:

✅Ook lokaal voelen onze boeren de onzekerheid door de aanpak van stikstof. Dinsdag zijn we op bezoek geweest op de boerderij van Eefje en Erik die in Leuvenum midden in Natura2000-gebied zit. Prachtig bedrijf! Mooi om met elkaar in gesprek te blijven.

✅ Wethouder zijn is geen soloshow. Ik word ondersteund door heel veel mensen, waaronder het secretariaat. Vooral Marit heeft mij de afgelopen weken erg goed ondersteund door bijvoorbeeld mijn agenda te beheren en tijdens mijn wekelijkse overleggen met de ambtenaren. Na de vakantie begint ze aan een nieuwe baan. Bedankt voor alles, Marit, en heel veel succes!

✅ Vrijdag had ik een erg inspirerend gesprek met Tjarda. Wij hebben samen op Groevenbeek gezeten en zij is nu raadslid in Zeist, ondernemer en maakt zich hard voor een inclusieve samenleving. Oja, hierbij gebruikt ze ook TikTok (hoe tof!).

✅Dave is Directeur van Jantje Beton. Op dit moment wordt gewerkt aan een speelvisie voor Ermelo. Spelen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en Jantje Beton heeft hier goede ideeën over die wij in Ermelo kunnen gebruiken.

Dat was ‘em weer. Geniet van jullie weekend en natuurlijk het mooie weer☀️

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.