Week 2022-34

Daar zijn we weer! De zomer is omgevlogen en ik mag mezelf nu een getrouwd man noemen. Ook de vakantie was heerlijk, maar ik ben ook blij om weer aan het werk te gaan. Wil je weten hoe mijn week was? Komt-ie:

✅ De week begon top! Mijn collega’s van het Sociaal Domein hadden mijn kantoor versierd, als felicitatie van ons huwelijk🎈

✅Heb je weleens gehoord van Viaa? Dat is een Hogeschool uit Zwolle die ook onderzoek doet. Ik maakte kennis met Marja Jager-Vreugdenhil. Zij is lector en schreef onder andere het boek Nederland Participatieland.

✅ FC Horst krijgt twee nieuwe kunstgrasvelden, mede omdat de parkeerplaats wordt verlegd. Ik mocht het veld “openen” maar de grasmat was er nog niet. Zul je altijd zien!

✅ Samen met Harderwijkse collega Maarten Reckman ben ik uitgenodigd door GGZ centraal om kennis te maken en een rondje te maken over het landgoed. We zijn goed bijgepraat over alle ontwikkelen die zij nu doormaken.

✅ In de gemeenteraad is de traditie ontstaan om het politieke jaar te beginnen met een uitje, georganiseerd door twee raadsleden. Dit keer Leo Van der Velden en Danielle Terpstra. We hebben gekeken bij de ontwikkelen van Strand Horst (groene kruispunt), het voedselbos in Telgt en Boerenbed Landgoed Volenbeek. Goed georganiseerd👍🏾

✅ Nog meer sport! Vandaag was de eerste editie van het tennistoernooi Pasto Open. 100 tennissers (en niet-tennissers😉) doen mee op dit moment en ik mocht het toernooi openen. Superleuk om te doen!

Dat was hem weer. Geniet van jullie weekend☀️

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.