Week 2022-36

Ermelo is echt een fantastische plek om te wonen! Ons dorp heeft zoveel te bieden en er wordt zoveel georganiseerd. Ook deze week gebeurde er weer veel.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅Het Kroondomein ken je vast wel, maar heb je weleens gehoord van de Oranjepark De Buurtkamer? Dit is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten met elkaar doen, zoals spelletjes, koken, knutselen en nog veel meer. En dit wordt niet georganiseerd voor hen, maar dit doen zij zelf, met elkaar! Een goed idee van de Zorggroep Noordwest Veluwe en deze week praatten we daar verder over.

✅ En dan nu een wistje datje. Wist je dat Groevenbeek de grootste school van zijn soort is van heel Nederland? Het aantal leerlingen loopt op tot 2.800 en dankzij concepten als Groevenbeek Next blijft het aantal maar toenemen. Leuk om bij te praten met bevlogen directeur/bestuurder Ronald Brouwer.

✅ Mensen die dag in dag uit werken voor onze mooie gemeente waardeer ik. Maar Gerard Dijkhuis is uitzonderlijk. Hij werkt maar liefst al 50(!) jaar voor Ermelo. Het college nodigde hem uit voor een lunch en ik heb erg gelachen om zijn anekdotes.

✅ Een heus wereldkampioenschap in Ermelo! Op dit moment is het WK jonge dressuurpaarden op de KNHS in Ermelo. Van Dorine van den Berg eigenaar van www.hengstenkalender.nl, hoorde ik de ins en outs en waar je op moet letten. De paarden en hun ruiters/amazones kwamen uit de hele wereld naar Ermelo. Prachtig om te zien!

✅ Oja, volgens mij moest DVS ook nog voetballen. Voor al mijn Harderwijkse vrienden, gefeliciteerd en een toffe sfeeractie! Tot in Ermelo🔥

Dat was hem weer. Geniet van jullie weekend👍🏾

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.