Week 2022-37

Mijn week was even afwisselend als het weer. En daar hou ik van๐Ÿ˜ Er gebeurt veel in 7 dagen en het is soms echt kiezen wat ik zal delen. Maar het is gelukt!

Benieuwd hoe mijn week was? Komt-ie:

โœ…Toen ik 3 jaar oud was heb ik de molen af zien branden, nadat hij door de bliksem was geraakt. Velen van ons waren daarna te vinden in de disco (swingmill), maar nu werkt de molen weer. Dinsdag gingen we met het college langs en werden we rondgeleid door de molenaars.

โœ… Alles in het leven is eindig en ook het leven zelf. Maar als dat einde dan in zicht komt, is het fijn als er goed voor je wordt gezorgd. In ons Hospice wordt dit voor je gedaan en binnenkort bestaan ze 20 jaar!

โœ… Zou jij willen wonen naast (of boven) dementerende ouderen? Bij zorgvilla In de Luwte kan het โ€œgewoonโ€ en dat blijkt erg goed te gaan. Prachtig om te zien hoe deze mensen naar elkaar omzienโค๏ธ

โœ… Het Sociaal Domein is complex en het kost tijd om het goed te snappen. Het is belangrijk om de raadsleden van goede informatie te voorzien, zodat zij zo goed mogelijke beslissingen kunnen nemen. Afgelopen woensdag hebben we de hele avond gepraat over de belangrijkste opgaven in het Sociaal Domein.

โœ… En dan nu: sportnieuws! Wist je dat het aankomende week de Nationale Sportweek is? Gisteren mocht ik hem openen in Ermelo voor de groepen 7 en 8 van de Goede Herderschool. De kanowedstrijd verloor ik in stijl en ik hield het ook niet droog. Kortom: fantastisch en de moeite waard๐Ÿ’ช๐Ÿพ

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.