Week 2022-38

Lezen, lezen en nog eens lezen! Sinds ik wethouder ben, lees ik meer stukken dan ooit. Ik denk dat ik gemiddeld tussen de 100-200 pagina’s per week lees.

Nu denken veel mensen dat dat mij heel makkelijk af gaat, maar om eerlijk te zijn: ik lees echt superlangzaam! ⏳

Het is voor mij dus nog een beetje zoeken hoe ik ervoor kan zorgen dat ik alles lees wat ik moet lezen, de vergaderingen zo goed mogelijk voorbereid en ook nog voldoende tijd overhou om mensen te bezoeken. Dat gaat elke week beter, maar zoals jullie wel weten ben ik ongeduldig😅

Oja, benieuwd hoe mijn week was? Komt-ie:

✅ Stel je hebt hulp nodig. Durf jij die dan te vragen? En aan wie zou je dat dan doen? Mijn collega’s van het Sociaal Domein stonden dinsdag op de markt om je die vragen te stellen. Op die manier kunnen we ons beleid nog beter maken (en dus mensen nog beter helpen of ondersteunen.

✅ we hebben een nieuwe raadzaal. En hij is supertof geworden🔥 Volgende week is de officiële opening en ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt.

✅ Vandaag speelde het eerste van FC Horst tegen IJVV op hun nieuwe hoofdveld⚽️ Ik mocht de aftrap doen en heb de eerste twee goals gezien.

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.