Week 2022-39

Soms lijkt het wel of er te weinig uren in een dag zitten. Er is zoveel te doen en er liggen zoveel kansen!

Deze week was ook weer erg tof! Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅Iedereen verdient een kans op de arbeidsmarkt. De Inclusief Groep helpt mensen die een zetje kunnen gebruiken en als gemeente zijn wij 1 van de 7 aandeelhouders. Woensdag ben ik verkozen als voorzitter van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Ik kijk erg uit naar de samenwerking👍🏾

✅ Diezelfde dag heb ik de Big Five gespot, tijdens een heuse Wijksafari. Bevlogen wijkondersteuner Froukje Cornet liet ons wijk West zien en wat er speelt in verschillende buurten.

✅ Ben jij al vrijwilliger? Het is ongekend hoeveel vrijwilligers actief zijn in Ermelo, maar nog steeds worden er mensen gevraagd. Want: mensen maken Ermelo! Ik mocht de vrijwilligersroute openen, waar geïnteresseerden kennis konden maken met verenigingen en organisaties.

✅ De Ermelose Jongerenraad bestaat al 12 jaar en is nog steeds erg actief. Donderdag heb ik het bestuur “ontmoet” (maar stiekem kende ik ze al) en ze hebben me vol enthousiasme hun plannen verteld. Dat belooft veel goeds🔥

✅ Ben je vandaag nog naar de opening van het Huis van Ermelo geweest? Zo wordt het nieuwe gemeentehuis genoemd. De opening werd gister gepresenteerd door Wilma Veen (voor mij nog steeds Juffrouw Wilma van de Ireneschool).

✅ En jullie weten het: alles is politiek, maar politiek is niet alles. Sinds vandaag hebben wij twee nieuwe tuingenoten (Coda en Indy).

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.