Week 2022-41

Het is echt een voorrecht om wethouder te mogen zijnπŸ™πŸ½ Maar voorrecht betekent niet per se dat ik meer rechten heb dan een ander. Dat werd mij deze week weer goed duidelijk!

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

🚫Om maar meteen met dat privilege te beginnen. Als wethouder heb ik een ontheffing gekregen om te parkeren op de Markt. Ik hoef dus geen blauwe kaart meer te gebruiken. Nu ben ik vaak druk en moet ik soms een paar keer per dag ergens naartoe, maar dat betekent niet dat ik meer rechten heb dan een ander. Het lijkt me daarom verstandiger om hem niet te gebruiken en gewoon aan de Chevalierlaan te parkeren.

βœ… Witte rook! Op 1 december krijgt Ermelo een nieuwe burgemeester en hij heet: Hans van Daalen. Ik hoor veel goede verhalen over hem en kijk uit naar de samenwerking☺️

βœ… 1K Z1E J3 (ik zie je), is een campagne van de zelfmoordpreventie-organisatie 113. Dankzij raadslid Sarojini Ramasray hebben 30 bankjes in Ermelo een plaquette erop met: Een goed gesprek begint met iemand Γ©cht zien. Zie jij mensen Γ©cht?

βœ… En dan nu een zoekplaatje: spot de wethouder tussen de nieuwkomersπŸ˜‰

Deze toppers hebben een participatieverklaring gekregen die onderdeel is van hun inburgeringπŸ‘πŸΎ

βœ… En graag stel ik aan jullie voor: Myrthe Mulder. Myrthe werkt voor ons gemeente als beleidsadviseur onderwijshuisvesting. Ze helpt ze mee met het schrijven van plannen voor de renovatie en nieuwbouw van Groevenbeek en de nieuwbouw van het Emaus College.

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.