Week 2022-43

Durf jij hulp te vragen? Of vind je dat lastig omdat anderen misschien druk zijn? Of omdat je trots in de weg zit of ken je misschien simpelweg niemand om je te helpen? Dat is een onderwerp waar we het deze week over hadden.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Weet je waar ik me druk om maak? Mensen die zich zorgen maken of zij hun rekeningen nog kunnen betalen! Deze week kwamen alle partijen samen die zich bezighouden met bestaanszekerheid en ik mocht met hun in gesprek. Als gemeente lijkt het soms of je niet veel kunt doen, maar mijn vraag is altijd: wat kan wél?
De komende weken zal ik hier meer over vertellen.

✅ Degenen die mij kennen weten dit: maar ik hou er totaal niet van om de ambtsketen om te hebben. Maar als het speciaal wordt gevraagd, doe ik het met liefde voor anderen. Bijvoorbeeld voor meneer en mevrouw Deelen die 60-jaar zijn getrouwd. Wat een ontzettend lieve mensen, die nog steeds heel gelukkig zijn met elkaar❤️

✅ Ken jij stichting Present? Ik sprak met Jan Hein van Burken MSc en Lisa Pool-Hofman over de brug die zij slaan tussen mensen die hulp willen bieden en die hulp nodig hebben. Hun visie op de samenleving is echt inspirerend en helpen mij ook weer verder🔥

✅ Ik weet niet of deze man nog voorgesteld moet worden, maar voor het geval dat: dit is Henk Jan Zwart Hij is beheerder van onze prachtige bossen en natuurterreinen. Vrijdag stapte ik bij hem in de auto en hij liet mij de mooiste plekken zien. Net als in de samenleving is de natuur het mooist door diversiteit, maar daar moet je dan wel goed voor zorgen🌲

✅ Jullie weten het hè: zaterdag is de mooiste dag van de week. Vanavond mocht ik de Zilveren Pauw uitreiken bij het Veluws Ros tijdens de dressuurcompetitie. Prachtige sport, terechte winnaar en mooi om te doen.

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.