Week 2022-46

Ik ben niet alleen wethouder, maar heb ook andere rollen. Ik ben ook de man van, zoon van en deze week ook duidelijk de broer van. En een trotse broer ook❤️

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Armoede is helaas een steeds groter probleem. En alleen samen kunnen. We dat oplossen. Maandag sprak ik verschillende sportclubs om aan hun te vragen op welke manier zij ons kunnen helpen. Gelukkig doen ze dat al en gaan ze hun leden nog meer wijzen op alle regelingen die de gemeente heeft🙏🏽

✅ Oud maar goud! Deze week ontmoette ik ouderenbond PCOB. Wat een bevlogen mensen die superleuke activiteiten organiseren voor onze ouderen (nee, niet alleen voor leden). Bij de volgende ben ik graag bij☺️

✅ Waarschijnlijk wist je het al, maar bij het sportpark de Zanderij wordt een nieuw zwembad en een nieuwe sporthal gebouwd. En wat wordt hij groot! Ik ben als wethouder bestuurlijk verantwoordelijk en dat is een grote klus in deze tijd. Vrijdag bezocht ik de locatie en dat was best indrukwekkend.

✅ Voor onze gemeente (dus voor jou en mij) werken veel mensen. Zij zetten zich dag in dag uit in met veel passie. Zo ook Lineke! Zij houdt zich onder andere bezig met het leerlingenvervoer en dat is geen makkelijke klus (onder andere door het gebrek aan chauffeurs). Zij doet wat zij kan (en vaak nog meer) en wanneer het mis gaat wordt zij soms gebeld. Zij verdient deze bos bloemen en enorme waardering voor haar inzet👍🏾

✅ “Ben jij de broer van..?”, hoorde ik deze week. Vol trots zei ik: jazeker! Ik ben de broer van een van de initiatiefnemers van de weggeefwinkel in Ermelo voor speelgoed. Man, wat ben ik trots op mijn zus. Ik hoor de verhalen elke dag en wat maken zij veel kinderen blij. Heb je nog speelgoed over of ken je mensen die hier heel gelukkig mee zijn? Loop dan even binnen❤️

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.