Week 2022-50

Leer mij om te begrijpen, meer dan begrepen te worden. Ken je die tekst? Het is uit een gebed van Franciscus van Assisi. Ook in de politiek merk ik dat ik soms een ander probeer te overtuigen van mijn gelijk, zonder écht een poging te doen om de andere kant te zien. Deze week gebeurde dat ook. Volgende week ga ik het proberen anders te doen🙏🏽

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ ik blijf het bijzonder vinden: 50-jarige huwelijken. Deze week mocht ik naar familie Mol. Mooie gesprekken gevoerd over het leven, het huwelijk en de samenleving.

✅ Er zijn zoveel leuke buurten in Ermelo! Ons leefbaarheidsteam vroeg welke buurt leuke acties organiseerde tijdens Oud en Nieuw en ik mocht de prijs uitreiken. Het was de Korte Haeg geworden. Wat mooi om te zien dat mensen naar elkaar omzien🥰

✅ Ik vind het belangrijker met wie ik werk, dan wat ik doe. Een van mijn laatste klussen was bij VanDrie Groep en werkte ik voor Marijke Everts. Vrijdag ging ik weer even langs om bij te praten. Leuk om contact te houden☺️

✅ En dan vandaag! Ben jij ook bij de Kerstmarkt geweest? Ja, het was best koud☃️ Maar wel erg gezellig. Leuke gesprekken gehad bij onze caravan en de sfeer was goed.

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.