Week 2023-10

Heb jij het gevoel dat je invloed kunt uitoefenen? Dat jouw stem echt een verschil kan maken? Of heb je het gevoel dat de politiek toch niet luistert?

Volgende week zijn er weer verkiezingen (voor de waterschappen, de provincie en die kiest dan weer de Eerste Kamer).

Hier heb ik veel gesprekken over gevoerd afgelopen week. Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Maandag kwam de Staatsecretaris Vivianne Heijnen op bezoek. Dit had te maken met de campagne voor het CDA, maar ze kwam ook kijken naar de spoorwegovergang bij de Hamburgerweg. Het is belangrijk dat West goed bereikbaar blijft, of moet ik zeggen; beter bereikbaar wordt?

✅ Ook had ik veel afspraken deze week. Zo ook met Eddy de Bruin Ik ontmoette hem voor de eerste keer toen ik nog in de Tweede Kamer werkte. Hij is nu directeur van Curess en hij deelde zijn visie op (verbeteringen in) de jeugdzorg💡

✅ Ik ben begonnen bij de jongerenpartij van het CDA. In Gelderland zat ik in het bestuur met Jan Pieter van der Schans Hij is nu wethouder in Ede, ik in Ermelo. Leuk om bij te praten☺️

✅ Onze Jongerenraad organiseerde een debat, afgelopen woensdag. Ik mocht debatleider zijn en er werd stevig gedebatteerd over de zondagopenstelling, stikstof en kernenergie. Wat een talenten🔥

Dat was hem weer voor deze week. Ik wens jullie allemaal een goede week en ik hoop dat jullie gaan stemmen🖍

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.