Week 2023-11

Er is iets aan de hand met Nederland. Het lijkt alsof het aantal mensen dat ontevreden is toeneemt en dat is ook hoe ik kijk naar de uitslag van de verkiezingen van woensdag. Ik hoor politici vaak mooie woorden zeggen en met goede plannen komen, maar uiteindelijk gaat het niet om woorden, maar om daden. Zo vind ik waarden als fatsoenlijk en eerlijk met elkaar omgaan belangrijk, maar zijn ze leeg als ik kijk naar hoe met de ouders van de toeslagenaffaire is omgegaan, of met de Groningers, de Limburgers of de boeren. Pas wanneer de mooie woorden in een lijn komen met mooie daden, zal het vertrouwen toenemen🙏🏽

Oja, ik moest ook nog gewoon werken. Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Woensdag was het weer zover: het feest van de democratie. Ook ik heb gestemd. Wat een ongelofelijke aardverschuiving. Felicitaties aan BBB en iedereen die daarop heeft gestemd! Hoe kijken jullie naar de uitslag? 🖍

✅ Ik vind het belangrijk om contact te houden met mensen die goed voor je zijn geweest. Voor ik wethouder werd, werkte ik met veel plezier in Twente voor het Mobiliteitsteam. Vrijdag zag ik mijn oud-collega’s weer. Fijn dat het goed gaat met iedereen☺️

✅ Zaterdag is de mooiste dag van de week. Gisteren was ik uitgenodigd bij Dindoa om te kijken naar de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld en om een wedstrijd van het eerste te kijken. Wat een spannende wedstrijd, maar Dindoa heeft gewonnen💙

✅ Alles is politiek, maar politiek is niet alles. Deze week werd mijn lieve nichtje 6 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden🎁

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.