Week 2023-12

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? En is dat ook hetgene waar je veel aandacht aan besteedt (bijvoorbeeld omdat het je baan of hobby is)?

Deze week kreeg ik hierover een mooie tip, die ik graag met jullie deel. Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Een dubbele vergrijzing komt eraan. Dat komt omdat er meer ouderen zijn en die worden (gelukkig) ook steeds ouder. Maar hoe is dat eigenlijk, ouder worden? En waar loop je dan tegenaan? Woensdag ging ik in gesprek met de PCOB (de ouderenbond) en dat was erg leuk om te doen☺️

✅ Diezelfde dag zijn we met collega-wethouders uit de regio op bezoek geweest bij nieuwe woonvormen voor Maatschappelijke Opvang en Bescherm Wonen. De foto die je ziet is van wethouder Jennifer Elskamp met een zeer kleurrijke bewoner🧡

✅ Omzien naar elkaar, doen wij dat voldoende? Het Oranjepark moet een zorgzame woonwijk worden en daar gaan we samen ons best voor doen. De intentieverklaring werd ondertekend door Gertjan Veening (Zorggroep NW Veluwe) Fleur Imming (UWoon) en Mathilde Stam (Welzijn Ermelo).

✅ En vrijdag ging ik langs bij een leuke club van het CDA. Daar sprak ik onder andere met de burgemeester van Kampen Sander de Rouwe en hij benadrukte dat dé manier om een verandering in de samenleving voor elkaar te krijgen is om te gaan waar de energie zit. Die tip neem ik mee en kan ik goed gebruiken deze periode🔥

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.