Week 2023-15

Ondertussen ben ik nu meer dan 10 maanden wethouder. In die tijd heb ik al best veel dingen mogen openen, maar deze week kwam daar wel een heel bijzondere bij.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Om daar meteen maar mee te beginnen: ik mocht een parkeerplaats openen! En ik weet wat je denkt (dat dacht ik ook), maar het was echt leuk. Vooral omdat het bij een mooie voetbalclub was, FC Horst, die zich enorm ontwikkeld. Super dat we daar als gemeente mee konden helpen⚽️

✅ Mensen hebben nooit een afstand tot de arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt heeft soms een afstand tot mensen. Gelukkig zijn er dan organisaties, zoals De Zaak van Ermelo die mensen een kans geven. En daardoor verdienden zij een PSO (Participatieladder Sociaal Ondernemen)-certificaat👏🏾

✅ Ik drink geen bier. Niet uit principe, maar ik lust het gewoon niet. Vrijdag ben ik met CDA’ers rondgeleid in de Grolsch brouwerij. Was tof. Maar het meest inspirerende was het gesprek met Alex Wynaendts (voormalig CEO van Aegon en nu voorzitter Deutsche Bank). Heb weer veel om over na te denken💭

✅ Owja, wil jij nog in aanmerking komen voor de Energietoeslag? Vraag hem dan nu nog aan! Dit kan nog tot 30 april: https://lnkd.in/eywGgBm3

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.