Week 2023-16

Leren verveelt nooit! Het zal ook een van de laatste dingen zijn die ik zal schrappen, als ik denk dat ik te druk ben. Ik vind het erg leuk om cursussen te volgen, boeken te lezen en met inspirerende mensen af te spreken. Ook deze week weer.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Maandag maakte ik kennis met dagbesteding SMART. Althans, zij zien het gewoon als werk (en niet als dagbesteding). Fijn om te zien dat zij vooral kijken naar wat mensen wel kunnen🙏🏽

✅ Dinsdag namen wij afscheid van een collega die veel heeft betekend voor mensen die onder het bestaansminimum leven. Ze is erg bescheiden en wilde niet echt een afscheid, maar daar dachten veel mensen anders over. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan, Kitty Polderman en geniet van je pensioen☺️

✅ Soms is er ook tijd voor ontspanning en ontmoeting. Zo nu en dan komt het team van CDA Ermelo bij elkaar om gewoon bij te praten en met elkaar te lachen. Het is belangrijk om niet alleen hard te werken, maar om het ook leuk te hebben met elkaar🙌🏾

✅ Een paar weken geleden ben ik begonnen met een masterclass over Publiek Leiderschap. Samen met verschillende mensen uit Nederland krijgen we les (colleges) over allerlei onderwerpen en bespreken we situaties waar we van kunnen leren. Dit geeft me erg veel inspiratie en energie🔥

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.