Week 2023-19

“Sommigen noemen deze jongeren moeilijk lerend met beperkingen, ik noem ze liever anders lerend met kansen”. Zo noemt de directeur Voortgezet Speciaal Onderwijs van ‘s Heerenloo ‘zijn’ jongeren. En dat raakt me!

De wereld kan er zo anders uitzien, maar je moet het wel willen zien. En dat probeerde ik ook deze week. Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Die jongeren, waar ik het net over had, komen van Groot Emaus, Driekansen en de Rietschans. Allemaal speciaal onderwijs en zij krijgen een nieuwe sporthal. Bewegen is voor iedereen belangrijk en daarom ben ik blij dat de gemeenteraad woensdag positief heeft besloten. Op naar nog gezondere en gelukkigere jongeren🔥

✅ Maar laten we de ouderen niet vergeten. Woensdag ging ik op bezoek bij wel een heel bijzonder stel. Echtpaar Mennen is maar liefst 60 jaar getrouwd. En dat moet gevierd worden. Nogmaals van harte gefeliciteerd💐

✅ Ermelo heeft prachtige buurtschappen. Vandaag bestond de CIVOS 50 jaar en dat is toch wel een begrip in Staverden, Speuld, Houtdorp en de Beek. Mooi om te zien hoe hecht de buurt is en hoeveel mensen hierop afkwamen. Ik mocht nog even schieten met de schietvereniging en kom nog graag eens terug☺️

✅ En ik mag dan wel wethouder zijn, maar ik mag mezelf ook nog eens de man van Evita Bloemheuvel noemen. Ze was deze week te gast bij Koffietijd om te vertellen over een prachtig project van VluchtelingenWerk Nederland Ik ben erg trots🙏🏽

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.