Week 2023-2

Het heerst hè? Hoor je mensen zeggen als je niet helemaal fit bent. Ook ik deelde deze week in de malaise. Keelpijn, misselijk (maar geen corona).

Werk jij “gewoon” door als je niet fit bent? Ik heb meer rust genomen deze week, maar toch nog best veel kunnen doen. Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Ook deze week waren er weer veel nieuwjaarsrecepties. Ook van de provincie. Veel collega’s kunnen spreken en een goede speech gehoord van de Commissaris, onder andere over steun aan onze boeren.

✅ Later die dag was onze eigen receptie. Toch stiekem wel wat ongemakkelijk om in een rij te gaan staan en iedereen de hand te schudden. Maar gelukkig weer veel bekenden mogen spreken. Gelukkig volgend jaar weer met een markt erbij☺️

✅ Het hoogtepunt deze week was toch wel de heropening van de Arendshorst. Wát een energie zit er in deze school, mede dankzij de bevlogen directeur, juffen en meesters. Samen met Hans van Daalen zagen we een roofvogelshow en leerden we dat een arendshorst de veiligste plek is om op te groeien❤️

✅ Ik hou van nieuwe mensen ontmoeten! Vrijdag kwamen Mirjam Broekhuizen en Peter Hollemans van Medicamus op bezoek. Medicamus is een coöperatie van huisartsen en die zijn erg belangrijk voor de zorg in Ermelo. Bedankt voor de fijne kennismaking!

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.