Week 2023-34

“Iedereen wil ouder worden, maar niemand wil oud zijn”. Dat zei laatst iemand tegen me. En daarmee bedoelde hij dat hij veel kwaaltjes kreeg, nu hij op leeftijd was gekomen. Zaterdag ben ik 37 geworden en gelukkig nog geen last van kwaaltjes, behalve dan de hersteltijd na een feestje🙈 Maar ik ben me wel bewust van de zegen van ouder worden en ben blij dat ik er weer een jaartje bij op mag tellen🙏🏽

Maar dat was niet het enige deze week. Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Wist je dat er op de hele wereld 360 miljoen christenen worden vervolgd op dit moment? Een bizar aantal! Open Doors strijdt tegen deze vervolging en dinsdag gingen wij op bezoek. Indrukwekkend✝️

✅ Soms wordt ik gevraagd om een interview te geven. Dit keer vroeg de Stentor of ik iets wilde vertellen over het nieuwe sportcomplex. Altijd leuk om daarover te praten. Volgende week staat het in de krant🗞

✅ Deze week namen we ook afscheid van de burgemeester van Harderwijk. Ik heb hem leren kennen als een man met veel humor, iemand die anderen inspireert en altijd op zoek is naar samenwerken. Bedankt voor alles🙏🏽

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.