Week 2023-35

En wát een week was het! Er is veel gebeurd in de afgelopen dagen. Vorig weekend werd bekend dat ik op de concept kandidatenlijst sta van het CDA voor de Tweede Kamer en werd ik daarna bedolven onder de reacties. Tegelijkertijd gaat het werk, gelukkig, gewoon door. Ook afgelopen week.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Een poosje terug mocht ik een interview geven aan de Stentor over het nieuwe sportcomplex. De bouw van de Zanderij ligt momenteel nog op planning en blijft ook nog binnen de begroting. Ik heb altijd gezegd dat wanneer we buiten de begroting gaan ik meteen aan de bel trek en dat zal ik ook doen. Het wordt een complex waar Ermelo trots op mag zijn☺️

✅ Maandag mocht ik op de foto in Den Haag voor de Tweede Kamer. Die foto gaan we gebruiken voor campagnemateriaal. Ben benieuwd📸

❌ Soms gaan we te snel, vanuit ons enthousiasme. Afgelopen woensdag bespraken we, aan de politieke tafel, de onderhoudsplannen voor onder andere sport. Toch bleken er enkele clubs te weinig te zijn meegenomen in het proces. Ik vind dat je iedereen gelijke kansen moet geven en daarom is dit stuk teruggenomen. We gaan nog een keer in gesprek met de clubs, zodat het proces goed verloopt, want: zorgvuldigheid boven snelheid👍🏾

✅ En alles is politiek, maar politiek is niet alles. Zaterdag speelde ik weer mijn eerste wedstrijd van het seizoen (de tweede van ons team). We hebben 3-4 gewonnen, door een goal in de laatste minuut🔥

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.