Week 2023-38

Wát een week! Ik blijf het bijzonder vinden hoeveel er kan gebeuren in een week. Deze week zat ook weer tjokvol. En uiteraard geef ik jullie daar graag een inkijkje in.

Zijn jullie er klaar voor? Komt-ie:

✅ Familiebedrijven zijn prachtig, omdat ze om meer geven dan alleen maar winst. Ook familiebedrijf Havo, dat al meer dan 60 jaar verf en klei maakt is zo’n parel. Prachtig om te zien en een bedrijf om trots op te zijn🎨

✅ Het Emaus College krijgt een nieuwe school en ik mocht even gaan kijken op de bouwplaats. Een passend gebouw voor kinderen voor bijzondere kinderen met kwaliteiten📝

✅ Ook mocht ik de degens kruisen met onze burgemeester! En ja, dat bedoel ik letterlijk. We gingen op bezoek bij Fencing Ermelo en kregen daar les. Bijzonder om ook deze sport in onze gemeente te hebben⚔️

✅ En zaterdag was het CDA congres. Wat bijzonder was dat. Een prachtige sfeer, veel energie, alleen maar enthousiaste mensen en mijn plek is definitief. Heel veel zin in de komende tijd: dan mogen we ons verhaal voor heel Nederland gaan vertellen💚

Alles is politiek, maar politiek is niet alles. Gisteren vierden we de verjaardag van mijn lieve schoonmoeder en vandaag werd er geloof ik nog gevoetbald (al was het maar even). 

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.