Week 2023-42

Het was een week van komen en gaan. Als wethouder werk ik samen met veel toffe en enthousiaste collega’s. Deze week nam ik afscheid van een collega en heette ik nieuwe welkom. Het mooiste vind ik om te horen waarom mensen doen wat ze doen. Waarom sta je op in de ochtend en wat laat je hart sneller kloppen. Dat hoorde ik deze week.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Deze week namen we afscheid van Gerben Pluim Hij was “mijn” regisseur en dat betekent dat hij goed in de gaten hield of we op koers bleven met onze plannen. Ik heb heel fijn met hem samengewerkt en ga een enthousiaste en kundige collega missen. Heel veel succes met je nieuwe baan💐

✅ En gelukkig mocht ik ook kennis maken met twee nieuwe collega’s: Kim Dijkgraaf en Ruth van Raaijen Zij zijn nu een aantal weken aan de slag als wijkregisseur. Zoals jullie vast wel weten zitten er veel ideeën en organisatiekracht in de wijken en buurten. De wijkregisseur helpt om mensen te verbinden, om plannen voor elkaar te krijgen. Welkom Kim en Ruth, tof hoe enthousiast jullie zijn🔥

✅ Zaterdag was de Herfstmarkt. Het was ontzettend gezellig met veel kramen en dingen om te doen. Ik mocht er ook even staan en heb een hoop mensen kunnen spreken over woningen, parkeren, toegankelijkheid en goed omgaan met geld. Oja, er was ook een springkussen🙈

✅ Voor diegenen die het interessant vinden, zojuist was het eerste verkiezingsdebat. Het was in Amsterdam, van collegetour. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vonden☺️

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.