Week 2023-46

Stilte voor de storm! Aanstaande woensdag mogen we weer naar de stembus en daar ben ik toch wel veel mee bezig. Ik ben zelf kandidaat en krijg daardoor net iets meer mee hoe een campagne gaat en wat er allemaal speelt.

Toch wel spannend hoe het aankomende week gaat. Maar eerst deze week. Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Alles is politiek, maar politiek is niet alles. Afgelopen maandag werd ik uitgenodigd om iets te vertellen voor een Alphacursus (hier ontdek je het christelijk geloof). Het thema was: “hoe zit het met de kerk”. Dit was wel bijzonder omdat ik zelf niet bij een vaste kerk zit. Het werd een heel open en kwetsbaar gesprek, onder andere over mijn eigen vragen en twijfels. Prachtig om vanuit kwetsbaarheid elkaar te ontmoeten🙏🏽

✅ Woensdag ging ik op schoolreisje naar Brabant😉 Samen met andere wethouders, beleidsmedewerkers en de Inclusief Groep gingen we op bezoek bij andere Sociale Werkvoorzieningen. Top om te zien hoe ze het in Uden en Den Bosch hebben georganiseerd. Daar kunnen we weer van leren💡

✅ En er werd ook weer veel campagne gevoerd. Dinsdag was ik op bezoek bij het CDA Harderwijk. Doordeweeks mocht ik flyers door de bus doen en zaterdag hebben we een tour de Veluwe gedaan. Prachtig om met mensen in gesprek te gaan over wat zij belangrijk vinden. Niet om stemmen te winnen, maar om te luisteren en dat weer mee te kunnen nemen naar Ermelo en Den Haag💚

Dat was hem weer voor deze week. Ik hoop dat jullie een fijn weekend hebben gehad en niet teveel zijn lastig gevallen door mensen met flyers😉 Een fijne week alvast en wees lief voor elkaar❤️

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.