Week 2023-47

En wat een week was het! Hoogtepunten mogen vieren, maar ook een verliest om de oren gekregen. En zo is het leven ook, je kunt niet altijd 6 gooien☺️ Dat geeft natuurlijk ook niet en ik ben dankbaar om dit prachtige avontuur, als kandidaat voor de Tweede Kamer meegemaakt te mogen hebben.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Maandagavond was het team met CDA-kandidaten te gast bij Van Roosmalen en Groenteman! Grappig en superleuk om mee te maken. Heb er veel reacties op gekregen☺️

✅ 30 is een bijzondere leeftijd en dinsdag bereikte mijn lieve vrouw die leeftijd! Dat hebben we dinsdag en later deze week gevierd. Helaas werd ze ziek🤒 Dus het feestje met vrienden en familie gaan we inhalen🎈

✅ Dinsdag kregen we ook bezoek van onze buren. Het college van Nunspeet kwam op bezoek. Een enthousiaste club mensen en ik was (en ben) onder de indruk van hun kennis en expertise. Hoewel zij nog relatief onervaren zijn (dat zijn wij natuurlijk ook) kan ik veel van hun leren💡

✅ Het feest van de democratie, dat vierden we woensdag. Helaas werd het voor het CDA niet de gewenste uitkomst, maar het is helder hoe Nederland heeft gestemd. Te veel gaat al te lang niet goed en dat moet anders. Ik probeer er mijn lessen uit te trekken en die in mijn wethouderschap in de praktijk te brengen💪🏾

✅ Om bij dat laatste even stil te staan. Dat feest van de democratie kan niet gevierd worden zonder al die mensen die op de stembureaus zitten en daarna de stemmen tellen. Dank jullie wel voor jullie inzet. Zonder jullie was dit niet mogelijk🙏🏽

Dat was hem weer voor deze week. Dit weekend heb ik nog gevoetbald en veel bij geslapen. Daar was ik aan toe, merk ik. Nu weer vol energie en klaar voor de volgende week. 

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.