Week 2023-49

Ik moet jullie iets bekennen. Misschien komt het als een schok, maar: ik weet niet alles!

Gelukkig weet geen enkel mens dit, maar van een wethouder wordt soms verwacht dat hij alles weet. Aangezien een wethouder ook maar eens mens is, is dit natuurlijk onmogelijk. En daarom ben ik heel blij dat ik het niet alleen hoef te doen. Sterker nog: ik heb fantastische collega’s, waardoor het werk niet alleen beter en makkelijker, maar vooral ook leuker wordt! Ook deze week. Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Een stad in een dorp. In Ermelo kan het. En wat zijn we trots op Staverden, met haar kasteel een landgoederen. Als college zijn we er op werkbezoek geweest. Prachtig om te zien hoe zij zich inzetten voor de mensen en de natuur🏰

✅ Graag stel ik jullie voor aan Ruben. Hij werkt bij de Inclusief Groep (locatie Ermelo). Tijdens de maatjesmiddag, woensdag, mocht ik zijn maatje zijn en liet hij mij trots zijn werkplekken zien. Ook mocht ik zelf meewerken. Prachtig om te zien, maar vooral ook om te doen. Ruben, bedankt👊🏾

✅ Donderdag was het Sociaal Congres. Hier heb ik gister ook al iets over gezegd. Bij deze wil ik alle collega’s bedanken die dit congres mogelijk hebben gemaakt. Maandenlang hebben ze keihard gewerkt. Zij verdienen een groot compliment👏🏾

✅ Oja, zoals ik al zei: ik weet niet alles. Dat stond deze week ook in de krant. Tijdens het wekelijkse persuur kwam er een vraag over een dossier waarvan ik het antwoord zelf niet direct paraat had. Gelukkig had mijn ambtenaar dat wel, en zo kwam dat ook in de krant🙈

✅ En alles is politiek, maar politiek is niet alles. Zaterdag wonnen we met 5-2 van en bij Lelystad. Mooi dat ons team eindelijk weer eens wist te winnen💪🏾

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.