Week 2023-8

Bijzonder om te zeggen, maar oprecht is geen week hetzelfde. Die afwisseling maakt het leuk, maar soms ook spannend. Soms wil je snel schakelen, maar moet je “op je handen zitten”. Dat gebeurde ook deze week.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

❌ Om daar maar meteen mee te beginnen: Calluna moest worden ontruimd, omdat er melding was gemaakt van een gaslucht. Ongeveer honderd zwemmers moesten het bad verlaten. Via deze weg wil ik graag alle medewerkers van Calluna en natuurlijk ook de hulpdiensten bedanken. Dankzij hun adequate actie kon het snel worden opgelost💪🏾 (📷: ErmelovanNu)

✅ In het Sociaal Domein kunnen we van alles bedenken, maar uiteindelijk valt of staat het met de mensen die het uitvoeren. Deze week sprak ik klantmanager Karlijn Oirbans Wat is zij bevlogen en betrokken! Echt oog hebben voor mensen en hun situatie, die de juiste vragen stelt en mensen echt ziet. Erg blij dat Karlijn zich inzet voor zoveel inwoners🙏🏽

✅ En weet je wie zich ook inzetten voor de samenleving? De honderden mensen van de Inclusief Groep Ik mocht een stuk schrijven voor hun Maatschappelijk Jaarverslag (als voorzitter van de Aandeelhoudersvergadering), maar het leuke daarvan is: ik mocht met deze toppers op de foto! Ik overdrijf niet als ik zeg dat zij mijn werkdag elke dag opfleuren en daarbij ook gewoon erg goed werk leveren🔥

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.