Week 2023-9

Of moet ik zeggen; Week van de Werkonderbreking? Het was voorjaarsvakantie en voor de politiek betekent dat reces. Zelf heb ik ook een paar dagen vrij gehad, maar dat is niet de enige werkonderbreking deze week.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Weet je wat mij raakt? Als je aan iemand vraagt: “wat zou je kopen als je meer geld zou krijgen”, en diegene antwoordt met: “groenten”. Dat gaf een medewerker van de Inclusief Groep als antwoord tijdens de werkonderbreking afgelopen maandag. Terwijl het minimumloon steeg, bleef hun loon gelijk. Iedereen in Nederland zou genoeg geld moeten hebben om groenten te kunnen kopen! Fijn dat Tweede Kamerlid Hilde Palland Mulder en collega wethouder Wichert Stoffer MSc ook aanwezig waren.

✅ Zaterdag = sportdag. Dankzij initiatiefnemer Gerard Peek was gister de eerste editie van de Dassen trailrun. Ik mocht het startschoten geven voor de 1km en de 3km. Het was een prachtig event🔫

✅ Tijdens het reces heb ik iets gedaan wat ik het liefste doe: herinneringen maken met mijn familie. Samen met mijn lieve moeder ben ik een dag op stap geweest. Zij houdt heel erg van vliegtuigen kijken, dus zijn we ook naar Schiphol gegaan☺️

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.