Week 2024-2

Inspiratie! Waar haal jij dat vandaan? Zelf haal ik het uit vooral boeken, podcasts en gesprekken met mensen. Ik merk ook dat ik het nodig heb om vooruit te komen. Om complexe problemen nog beter op te kunnen lossen. Deze week mocht ik ook weer veel inspirerende mensen spreken.

Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Het was de week van de nieuwjaarsrecepties. Maandag trapten we af in Ermelo met onze eigen receptie. Fantastisch hoeveel mensen er weer op af zijn gekomen. Ook het thema “Ermelo helpt” liet zien hoeveel organisaties zich inzetten voor een ander. Heel inspirerend🔥

✅ De dag erna stonden er twee op de agenda. Te beginnen in Arnhem, de receptie van de provincie. Veel bestuurders en politici gesproken, wat ook belangrijk is. Maar zelf hou ik meer van gesprekken met organisaties en inwoners☺️

✅ Ben je wel eens in Paleis het Loo geweest? Daar was de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Apeldoorn. Op uitnodiging van wethouder Sunita Biharie 🍅 was ik daar en hieven we het glas na de toespraak van burgemeester Ton Heerts. Leuke en inspirerende jongerenwerkers gesproken, trouwens. Veel goede ideeën 💡

✅ Als college gaan we ook op werkbezoeken. Deze week naar Kasteel Groot Horloo. Hier kregen we een rondleiding in de toren en gingen in gesprek met de VVE om te praten over hun zorgen en tips🏫

✅ En ook vrijdag was inspirerend. In het gesprek met Renate Goossensen vertelden zij en haar man me over hun nieuwe onderneming. Life Academy is een trainingscentrum om jongeren nog meer in hun kracht te zetten. Daar word je toch enthousiast van? 💪🏾

Dat was hem weer. Ik hoop dat jullie een mooie start hebben gehad van dit nieuwe jaar. De kop is er in ieder geval af. 

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.