Week 2024-24

Vaderdag! Voor mij was deze dag altijd best beladen. Mijn eigen vader overleed in 2004 en sinds die tijd is vaderdag nooit meer hetzelfde geweest. Tot dit jaar. Want nu ben ik zelf de vader. Vanmorgen verrast met prachtige cadeaus en een fijne dag samen gevierd, met mijn zoon in mijn armen en mijn vader in mn gedachten. Mooi om op deze manier een nieuwe fase in te gaan.

Maar er waren nog meer bijzondere momenten deze week. Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Ken je de EO visie? Dit blad van de EO wilde aandacht besteden aan “kersverse vaders” en kwamen bij mij uit. Deze foto is het geworden met een quote over loslaten🙏🏽

✅ Dinsdag organiseerden Cultuurkust en Welzijn Ermelo Open Atelier. Iedereen is welkom die het leuk vindt om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik mocht meedoen en ontdekte hoe cultuur bijdraagt aan je welzijn. Wordt vervolgd🎨

✅ Die avond mocht ik meelopen met de Avondvierdaagse met mijn lieve neefje. Samen liepen we de 5 en hadden geluk met het weer🌞

✅ En vrijdag ging ik op bezoek bij mijn Apeldoornse collega Sunita Biharie 🍅 Samen gingen we op bezoek bij jongerencentrum Don Bosco. Veel inspiratie opgedaan🔥

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.