Week 2024-9

Eindelijk! Nadat het gevoelsmatig een jaar heeft geregend, blijkt het toch ook gewoon droog te kunnen zijn. Het voorjaar komt eraan en dat doet een mens goed. En na 1 maart is het ook weer tijd voor de belastingaangifte. Niet mijn favoriete bezigheid en ik ben blij dat ik daar hulp bij krijg. Daar stond ik deze week bij stil. Benieuwd naar mijn week? Komt-ie:

✅ Opgroeien is niet voor iedereen even makkelijk. En juist daar helpt jongere werk bij. Maar waar vind je jongeren? Zeker ook digitaal. En daar helpt Epic Youth bij. Dinsdag ontmoette ik de oprichter en een jongerenwerker. In Ermelo hebben ze al veel jongeren geholpen. Ik ben enthousiast🔥

✅ Gaan waar de energie gaat. Dat doe je via een Unconference. Met deze werkvorm kun je mensen laten meedenken, meepraten en kom je op nieuwe ideeën. Dat deden we afgelopen week met aanbieders van jeugdzorg in onze regio. Boeiend om te horen wat in de praktijk werkt en wat juist niet. Zo komen we samen verder🫱🏾‍🫲🏻

✅ Oja, over belastingen gesproken, doe jij zelf de aangifte? Als je dit lastig vindt en je hebt het geld hard nodig (130% bijstandnorm) dan kun je gratis hulp krijgen van Welzijn Ermelo. Zeker doen👍🏾

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.