Week 2022-48

Symbolen! Ze horen bij het wethouderschap. En hoe belangrijk sommigen ook zijn, ik ben meer van het type “niet lullen, maar poetsen”. Laat mij maar lekker werken en de symbolische zaken laat ik graag aan een collega over. Dit kan niet altijd en natuurlijk moet ook ik gewoon dat deel van het wethouderschap goed invullen.

Dat was ook deze week. Benieuwd? Komt-ie:

✅Zoals ik al zei: ik ben niet echt fan van bepaalde symbolische handelingen. Maar het hoort wel bij het wethouderschap, dus doe ik ze. Bijvoorbeeld het planten van een boom. Dat hebben we afgelopen dinsdag gedaan. Wat ik dan wel weer erg leuk vind, is dat dit de laatste foto is met Dorine Burmanje als burgemeester☺️

✅ Waar ik ook niet per se fan van ben is de ambtsketen (sommige noemen het ketting). Donderdag is Hans van Daalen benoemd als burgemeester van Ermelo. Ik mocht hem welkom heten namen het college en de ambtsketen omhangen. Het is niet het meest handzame “ding” en uiteraard ging dit 2x fout🙈 Gelukkig kreeg ik hulp van de Commissaris van de Koning, oud-burgemeester Dorine Burmanje én collega Ronald van Veen😂 Kleinigheidje hou je, maar het belangrijkste is: Hans is er. En daar ben ik erg blij mee💪🏾

✅ Afgelopen zaterdag was ik even bij de weggeefwinkel van mijn zus. Ze heeft hier al veel mensen blij mee gemaakt en ook de kinderen van haar vriendinnen worden er blij van, zoals je ziet☺️

✅ Alles is politiek, maar politiek is niet alles. Zo is er bijvoorbeeld ook nog voetbal😉 Vanmiddag is de achtste finale van het WK en speelt ons Oranje tegen de VS. Wat wordt het?🧡

Maar eerst mag ik zelf nog spelen en dat ga ik nu doen⚽️

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.