Wisselingen in fractie CDA Ermelo

Vandaag neemt de gemeenteraad van Ermelo afscheid van twee CDA-raadsleden Jander de Blauw en Sarojini Ramasray. Zij hebben onlangs aangegeven dat ze hun raadslidmaatschap beëindigen. Op de plekken die zij achterlaten, worden vanavond Ad de Kort en Marjan van Noort-Nap in de gemeenteraad geïnstalleerd. Daarna bestaat de fractie van CDA Ermelo uit: Cor Louwerse, Bart Willemse (voorzitter), Marjan van Noort, Ad de Kort en Nero de Boer.

Ad de Kort

‘Bouwen aan een sterke samenleving’ dat is mijn motto. Toen ik met vervroegd pensioen ging ben ik daar als vrijwilliger mijn ‘werk’ van gaan maken. Via verschillende ingangen doe ik dat. Als bestuurslid van het CDA Ermelo en van Wijkvereniging Ermelo-West, maar vooral door de wijk in te gaan en mensen bij elkaar te brengen. Samenlevingsopbouw is nooit af en kan op verschillende wijzen. De ontwikkelingen van de laatste jaren waarbij de groep ouderen steeds groter wordt, het aanbod aan zorg afneemt, er steeds grotere verschillen ontstaan tussen mensen die het wel en niet kunnen betalen en jongeren die geen woonruimte weten te vinden vragen veel van de landelijke en lokale overheid én inwoners.

Lokaal mag ik daar vanaf volgende week bijdrage aan leveren als raadslid voor het CDA Ermelo. Er zijn natuurlijk meer thema’s die lokaal spelen en dan is het fijn om te weten dat je in een team komt met ervaring.

Dat ik van oorsprong niet uit Ermelo afkomstig ben, is nog te horen. Maar na ruim 40 jaar in Ermelo te wonen en deels ook gewerkt te hebben, maakt je toch wel een echte Ermeloër.

Graag lever ik via de gemeenteraad een bijdrage om de Gemeente Ermelo een gemeente te laten zijn waar het goed wonen en werken is, voor de huidige en toekomstige generatie bewoners en ondernemers.

Marjan van Noort-Nap

Mijn naam is Marjan van Noort-Nap 47 jaar en ik woon sinds 2016 in Ermelo. Ik ben getrouwd met Albert van Noort we hebben samen 2 kinderen Lucas van 15 en Pieter van 11 jaar.
Ik ben verpleegkundige en samen met mijn man hebben we de Herbergier, een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie.
Ik hou van sporten, wandelen met de hond en in het weekend zit ik graag op de racefiets of MTB en ben ik te vinden op DVS’33 om te kijken bij onze zoon.
 
Ik wil graag de fractie van het CDA komen versterken en samen optrekken voor een toekomst bestendig Ermelo . Ik ben blij met de ervaren collega’s in ons team.
 
Ik vind het belangrijk om generaties met elkaar in verbinding te brengen. Dat ouderen een plek hebben in de samenleving en ze zich gezien en gehoord voelen. Samen leven betekent voor mij omzien naar elkaar en dat zit hem vaak in de kleine dingen.

Heeft u een vraag na aanleiding van dit bericht? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.